S.T. Dupont Defi Extreme Lighter Fluo Blå 021416

S.T. Dupont Defi Extreme Lighter Fluo Blå 021416


-10% Rabat
1.813 kr
2.014 kr

Gratis forsendelse
Tilgængelighed: Tilgængelig igen om 2-6 uger

Antal


S.T. Dupont Defi Extreme Lighter Fluo Blå


S.T. Dupont Defi Extreme Lighter i Fluo Blå er en ny variant af den populære og velkendte Defi-lighter fra S.T. Dupont, nu med levende farveaccenter. Defi har været meget populær blandt cigarrygere og udendørsentusiaster i årevis. Den skiller sig ud med sin usædvanligt pålidelige, stærke og vindresistente flamme, der aldrig svigter sin ejer, selv ved meget lave temperaturer, et almindeligt problem med andre lightere.
Den matsorte krop af sprøjtestøbt metal suppleres stilfuldt af den lyseblå accent. Den blå fremhævede trykknap skaber en smuk og moderne kontrast til lighterens matte krop. Den store og fremtrædende gasniveauindikator er særlig praktisk, så man altid har styr på gasforsyningen. Et andet højdepunkt er den brugervenlige justering af flammeintensiteten i bunden af lighteren. I modsætning til andre lightere, der normalt kræver ekstra værktøj som f.eks. en skruetrækker for at kunne justeres, er der her installeret et hjul, som er nemt at betjene.
En knaldrød beskyttelseshætte forhindrer tændingen i at blive støvet eller beskidt, hvilket gør lighteren til en langvarig fornøjelse for dens ejer. Beskyttelseshætten åbner automatisk, når der trykkes på trykknappen, og lukker automatisk igen. Trykknappen er prydet med den karakteristiske Dupont-signatur, hvilket gør lighteren til et umiskendeligt tilbehør af høj kvalitet.

Design og materialer:



  • Mat sort krop af sprøjtestøbt metal med lyseblå accent

  • Stor indikator for gasniveau

  • Praktisk justering af flammeintensiteten med et letbetjent hjul

  • Knaldrød beskyttelseshætte til beskyttelse af tændingen

  • Trykknap med S.T. Dupont-signatur


Særlige egenskaber:



  • Usædvanlig pålidelig, stærk og vindresistent flamme

  • Ideel til cigarrygere og udendørsentusiaster


S.T. Dupont er et berømt fransk firma, der siden 1872 har været kendt for sit enestående håndværk og innovative design. Ud over lightere producerer virksomheden også skriveinstrumenter af høj kvalitet, lædervarer og andet luksuriøst tilbehør. Defi-kollektionen er specielt designet til kræsne brugere, der sætter pris på pålidelighed og stil. Lighterne i denne kollektion har en stærk og vindstabil flamme, som gør dem perfekte til at tænde cigarer og fungerer pålideligt selv under ekstreme forhold.


Model:
021416
Flammetype:
Jet flamme
Antal flammer:
1
Brændstof:
Benzin
Gas niveau vindue:
ja
Farve:
Sort, Blå
Mærke:
S.T. Dupont
EAN kode:
3597390299383
 Kunde vurderinger og anmeldelser
Ingen har lavet en anmeldelse endnu