S.T. Dupont dobbeltbladet klipper med cigarstand Trinidad Sort guld 003477

S.T. Dupont dobbeltbladet klipper med cigarstand Trinidad Sort guld 003477


-10% Rabat
1.544 kr
1.716 kr

Gratis forsendelse
Tilgængelighed: Tilgængelig igen om 2-6 uger

Antal


S.T. Dupont Trinidad dobbeltbladet klipper med cigarstativ


S.T. Dupont Trinidad dobbeltbladet klipper med cigarstativ er en del af den limited edition, som S.T. Dupont og Habanos S.A. har skabt for at fejre Trinidad-mærkets 55-års jubilæum. Trinidad-husets monogram pryder denne cigarklipper og stander, og hvert stykke bærer stolt husets signatur og den særlige "55"-grafik, der fejrer Trinidad-cigarernes jubilæum.

  • **Design og materialer:** Cigarklipperen er dekoreret med blank lak og guldbelagte beslag, hvilket giver den et elegant og luksuriøst udseende. Trinidad-brandets monogram er harmonisk integreret i designet.

  • **Særlige funktioner:**

    • Den dobbelte klinge giver et præcist og rent snit af cigaren, mens det integrerede cigarstativ giver en stilfuld og praktisk holder.

    • Dette 2-i-1-cigartilbehør tilbyder en elegant måde at hvile din cigar frit på, hvilket gør det både funktionelt og æstetisk tiltalende.




S.T. Dupont er en berømt fransk luksusproducent, der har været kendt for sit enestående håndværk og design siden 1872. Ud over lightere og cigartilbehør producerer virksomheden også skriveinstrumenter, lædervarer og andet tilbehør af høj kvalitet. Partnerskabet med Habanos S.A. understreger S.T. Duponts engagement i tradition og innovation i cigarkulturens verden, især gennem fejringen af Trinidad-mærkets 55-års jubilæum på Festival del Habano i Cuba i 2024.


Model:
003477
:
Klipper type
Blad materiale:
Rustfri stål
Antal blade:
2
Max. ringmåler:
60
Farve:
Guld, Sort
Mærke:
S.T. Dupont
EAN kode:
3597390300683
 Kunde vurderinger og anmeldelser
Ingen har lavet en anmeldelse endnu