S.T. Dupont Maxijet Lighter Fluo Blå 020171

S.T. Dupont Maxijet Lighter Fluo Blå 020171


-9% Rabat
1.583,00 kr
1.755,08 kr

Gratis forsendelse
Tilgængelighed: Tilgængelig igen om 2-6 uger

Antal


S.T. Dupont Maxijet Lighter Fluo Blå


S.T. Dupont Maxijet Lighter i Fluo Blå er en ny model fra den franske producent af luksusvarer S.T. Dupont, som udkommer i 2024. Med Fluo-kollektionen ønsker S.T. Dupont at positionere sig moderne på markedet og ikke kun appellere til den klassiske cigarryger. Inspireret af nye trends inden for mode og bilindustrien imponerer Maxijet fra Fluo-serien med sin elegante matsorte krop og lyseblå knap som accent. Det mindre modstykke, Minijet Fluo, har derimod en blå krop og en matsort knap.
Den piezoelektriske tænding er beskyttet mod snavs af to beskyttelseshætter, hvilket gør lighteren til en holdbar ledsager. Beskyttelseshætterne åbner automatisk, når der trykkes på knappen. To vandrette linjer på lighteren fungerer som luftindtag til den kraftige blå jetflamme. De er dækket af et metalnet inde i lighteren for at forhindre fnug og støv i at trænge ind. Lighteren kan naturligvis genopfyldes, men den leveres tom, og der medfølger ikke en gasflaske. På undersiden af lighteren er der en plus-minus-regulering til justering af flammens intensitet.

  • **Design og materialer:**

    • Mat sort krop med lyseblå knap

    • Piezoelektrisk tænding med beskyttelseshætter

    • Vandrette luftindtag med metalnetdæksel

    • Plus-minus-regulering til justering af flammens intensitet



  • **Særlige funktioner:**

    • Kraftig blå jetflamme

    • Holdbar ledsager takket være beskyttelsesmekanismer

    • Lighteren leveres tom; gasflasker skal købes separat.




S.T. Dupont er en berømt fransk luksusproducent, der er kendt for sit tilbehør af høj kvalitet som lightere, skriveinstrumenter, lædervarer og meget mere. Siden grundlæggelsen i 1872 har virksomheden stået for enestående håndværk og innovation. S.T. Duponts Maxijet-lightere er kendetegnet ved deres moderne design, pålidelighed og høje funktionalitet. De har en kraftig jetflamme og er ideelle til både daglig brug og særlige lejligheder.


Model:
020171
Flammetype:
Jet flamme
Antal flammer:
1
Brændstof:
Butangas
Gas niveau vindue:
ja
Farve:
Blå, Sort
Mærke:
S.T. Dupont
EAN kode:
3597390299413
 Kunde vurderinger og anmeldelser
Ingen har lavet en anmeldelse endnu